Użytkownik
Potwierdzam oplakatowanie SP10.
Użytkownik
Ej, ej! Ja tam z Czwórki jestem bardzo zadowolona!
Nowy użytkownik
SP nr 8 i Gim nr 3 oklejone ;]
Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=7yWQ58gOd4U
Miałem bardzo mało filmów z kielicha ale udało mi się coś stworzyć.
Użytkownik
Cieszą mnie wiadomości na stronach lubińskich, ale wydaje mi się, że największą oglądalnością cieszy się portal Lubin.pl. Może tam też uda się zamieścić jakąś informację o otwarciu sezonu ?
Wiecie kto prowadzi konto KIELICHA na Facebooku? Fajnie by było gdyby z tamtąd też wyszła informacja o imprezie bo ten Kielich ma w znajomych prawie 700 ludzi którzy mogą być zainteresowani
Użytkownik
Nota o Otwarciu Sezonu poszła również na portal lubin.pl (czekam na publikacje), do gazety wrocławskiej, do radia elka, tv regionalna ma puśćić zajawkę i przyjść w piątek ok 9-10, tvl ma nas odwiedzić w piątek...
Nagłośnienie załatwione- odpowiedzialny Motyl,
Kępa- odpowiedzialny za podłączenie i zebranie fajnej muzy.
Zimek- pokaz filmów
Motyl- filmy górskie, każdy kto posiada taki film proszony jest o przekazanie go Zimkowi
Damian P.- zjazd na linie
Grzesiu K.- tyrolka
Rafał K.- Wspinaczka- dodatkowo pozaczepiamy jakieś upominki, gadżety na trasach im wyżej tym bardziej wartościowe.
c.d.n
Użytkownik
Agata napisał:
Ej, ej! Ja tam z Czwórki jestem bardzo zadowolona!
Jeśli ja, jako absolwent tego gimnazjum (czerwony pasek w 3kl) nie mogę w dzień nauczyciela wejść do szkoły aby porozmawiać na żywo z nauczycielami i dać im kwiaty itp, bo szanowna Pani dyrektor twierdzi, że zamierzam tam narkotyki sprzedawać, to chyba coś jest nie tak... (jest zeszyt odwiedzin-nie można z niego korzystać)
Ostatnio edytowany przez Francuz (2011-05-24 20:12:57)
Użytkownik
przynoście jakąś fajną muzę najlepiej na pendriverach
Użytkownik
Ja moge pomoc Rafalowi przy wspinie ale dopiero po 10 dojde.
Użytkownik
Ja będę od której tylko będę potrzebny
Użytkownik
DiabeU- od 7.00 tyrolkę będziemy zakładać z Grześkiem i chyba z Ziemowitem.